Ușoare și puternice

„Cool Bag” cântărește doar 1130-1220 g și este confecționat din materiale de înaltă calitate, rezistente și impermeabile.

Durabilitate

Armăturile pe toate părțile și o parte puternică de jos îmbunătățesc stabilitatea și durabilitatea. În plus, datorită înălțimii de jos, conținutul rămâne mereu uscat chiar și pe vreme ploioasă.

Nou sistem de blocare magnetic

Acest model prezintă sistemul de blocare german Fidlock. Datorită magneților puternici, poate fi deschis cu o jumătate de rotație simplă și se închide automat. Combinație perfectă de funcționalitate, siguranță și joacă: copiilor le va plăcea cu siguranță!

Ergonomie

Forma ergonomică și căptușeala respirabilă pentru spate asigură că presiunea pe spatele copiilor este redusă la minimum. Curelele de umăr sunt de asemenea bine amortizate și reglabile, astfel încât o uzură comfortabilă de zi cu zi este garantată.

Recomandat de medici și specialiști!

„Ghiozdanele Belmil sunt excelente din punct de vedere ortopedic și anatomic!” Prof. Dr. Mészáros Tamás de la Departamentul de Ortopedie al Universității Szeged, Ungaria. (Mai multe informatii pe website)

Elemente extra

Capacul dispune de două mânere separate, fiecare proiectat pentru un scop diferit: un mâner de cauciuc care asigură o prindere sigură și comfortabilă în mâinile mici ale copiilor și un altul care este folosit pentru a atârna ghiozdanul într-un dulap sau un cuier de perete.

Compartimente interioare spațioase

Dispune de compartimente interioare divizate inteligent, care îi ajută pe copii să-și organizeze rechizitele școlare. Există compartimente separate dedicate manualelor și caietelor de toate dimensiunile. Două buzunare cu fermoar ajută la depozitarea unor articole mai mici, precum bilete și chei, ușor și în siguranță. De asemenea, este adăugat un deținător de telefonie mobilă. Are spațiu suplimentar pentru depozitarea penarului. Buzunarul frontal servește ușor acces la cutia de prânz. Buzunarele laterale pot găzdui sticlă de apă (până la 0,7 L) și umbrelă.

Siguranță

Materialele reflectorizante amplasate cu grijă pe toate părțile asigură o vizibilitate ridicată noaptea.

Notă: Greutatea exactă a produsului poate varia +/- 5%.