Transport si retururi

Livrare colete

BEBE PUFOS (bebepufos.ro) va pune la dispozitie mai multe metode de livrare prin curier rapid: DPD , Bookurier, Sameday sau Fan Courier.

Livrare in 1-2 zile dupa confirmarea comenzii.

Grila de calcul in functie de valoarea comenzii si de firma de curierat aleasa este urmatoarea:

Livrare prin firma de curierat rapid DPD

0 RON - 250 RON: 20 LEI ;
250 LEI sau peste: Gratuit.

Pentru urmarirea coletului expediat prin DPD va rugam accesati https://tracking.dpd.ro/?shipmentNumber=&language=en si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Pentru a obtine numarul de telefon al curierului sau pentru orice alte informatii referitoare la coletul dvs. puteti suna la: 031.824.9090.


Livrare prin firma de curierat rapid SameDay

0 RON - 250 RON: 20 LEI ;
250 LEI sau peste: Gratuit.

Aceasta metoda de livrare este valabila pentru Tip Localitate : Retea  din tabelul pe care il puteti accesa aici :  Localitati SameDay 
Pentru urmarirea coletului va rugam accesati https://www.sameday.ro/awb-tracking/ si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Pentru a obtine numarul de telefon al curierului sau pentru orice alte informatii referitoare la coletul dvs. puteti suna la telefon: 021 - 637.06.60 sau 0730.240.245


Livrare prin firma de curierat rapid Fan Courier

0 RON - 250 RON: 20 LEI;
250 LEI sau peste: Gratuit;

Livrare Sambata Fan Courier : 

0 RON - 250 RON: 25 LEI;
250 LEI sau peste: Gratuit;

Livrare in ACEEASI ZI - doar pentru BUCURESTI si localitatile din imediata proximitate a acestuia - Judet Ilfov

35 LEI - livrare in aceeasi zi pentru Bucuresti si Ilfov.

Comenzile pot fi livrate in Bucuresti, in aceeasi zi, de luni pana vineri, doar daca acestea sunt postate si confirmate de Operatorul BebePufos.ro pana in ora 11.00.

Pentru urmarirea coletului va rugam accesati https://www.fancourier.ro/awb-tracking/  si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Aceasta metoda de livrare este valabila pentru localitatile din reteaua Fan Curier care nu au kilometri suplimentari. Puteti verifica daca localitatea dvs are kilometri suplimentari accesand link-ul : https://www.fancourier.ro/locatii-fan/ .

Pentru a obtine numarul de telefon al curierului sau pentru orice alte informatii referitoare la coletul dvs. puteti suna la telefon: 021.9336 sau accesati https://www.fancourier.ro/contact/ 


Livrare prin firma de curierat rapid Bookurier - DOAR PENTRU BUCURESTI SI JUDET ILFOV

0 RON - 250 RON: 12 LEI;
250 LEI sau peste: Gratuit;

Pentru urmarirea coletului va rugam accesati http://bookurier.ro/colete/AWB/track0.php si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Pentru a obtine numarul de telefon al curierului sau pentru orice alte informatii referitoare la coletul dvs. trimis prin Bookurier puteti suna la telefon : 0314253254 /0758730043 / 0314253255

Localitatile care se incadreaza pentru acest tip de livrare sunt : Bucuresti, Otopeni, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Buftea, Dudu, Rosu.


Pentru oricare dintre metodele de livrare aleasa, primele 2 kg ale coletelor sunt platite de www.bebepufos.ro . Coletele ce depasesc acest numar de kg vor fi taxate suplimentar cu cate 1 leu/kg. Greutatea coletului va fi comunicata clientului, daca se calculeaza cost suplimentar, de catre operatorul BebePufos.ro


Nu expediem produsele prin Posta Romana.


Momentan , nu livram colete in afara Romaniei.

Returnari Produse

Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul bebepufos.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor.


In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila RAMIX VISION – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie). Recomandarea site-ului este ca acestea sa fie in aceeasi stare ca atunci cand a fost primit si impreuna cu documentele care l-au insotit original sau copie (factura, certificate de garantie etc.).

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1.  Ia legatura cu operatorii bebepufos.ro pentru a anunta retragerea din contract, prin intermediul adreselor de email : bebepufos2013@gmail.com sau contact@bebepufos.ro in care sa mentionati ID comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si motivul returului.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi. Este recomandat sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 14 zile de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.  Adresa la care trimiti coletul este :  Destinatar: RAMIX VISION S.R.L.  Adresa: Str. Dantelei nr.79 sector 5, Bucuresti

Pasul 3. Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi. Dispozitii legale : In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In conformitate cu OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.