Transport si retururi

Livrare colete

BEBE PUFOS (bebepufos.ro) va pune la dispozitie mai multe metode de livrare prin curier: CARGUS si Sameday (Easybox - livrare in locker)

Livrare in 1-2 zile dupa confirmarea comenzii.

Grila de calcul in functie de valoarea comenzii si de firma de curierat aleasa este urmatoarea:

Livrare prin firma de curierat CARGUS

0 RON - 250 RON: 19 LEI ;
250 LEI sau peste: Gratuit.

Pentru urmarirea coletului expediat prin CARGUS va rugam accesati https://www.cargus.ro/find-shipment-romanian/ si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Livrarea se va face la adresa pe care ati mentionat-o in sectiunea "Date livrare".


Livrare prin firma de curierat SameDay (Easybox - livrare in locker)

0 RON - 250 RON: 17 LEI ;
250 LEI sau peste: Gratuit.

Pentru urmarirea coletului va rugam accesati https://www.sameday.ro/awb-tracking/ si introduceti nr. AWB primit pe email dupa confirmarea expedierii comenzii.

Livrare se va face in lockerul ales de dvs in sectiunea "Alege punctul de ridicare comanda" din formularul de comanda.


Nu expediem produsele prin Posta Romana.


Momentan, nu livram colete in afara Romaniei.


Returnari Produse

Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul bebepufos.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor.


In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila RAMIX VISION – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie). Recomandarea site-ului este ca acestea sa fie in aceeasi stare ca atunci cand a fost primit si impreuna cu documentele care l-au insotit original sau copie (factura, certificate de garantie etc.).

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1.  Ia legatura cu operatorii bebepufos.ro pentru a anunta retragerea din contract, prin intermediul adreselor de email : bebepufos2013@gmail.com sau contact@bebepufos.ro in care sa mentionati ID comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si motivul returului.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi. Este recomandat sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 14 zile de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.  Adresa la care trimiti coletul este :  Destinatar: RAMIX VISION S.R.L.  Adresa: Str. Industriilor nr.9 , Bolintin-Deal, Giurgiu.

Pasul 3. Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi. Dispozitii legale : In conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In conformitate cu OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.